Despre Noi

Istoric

Cum am evoluat

Cu o experienta de 10 ani in domeniul confectiilor metalice dobandita la Trustul de Constructii Industriale din Oradea si dupa 9 ani petrecuti ca si coordonator tehnic la ROMCOM acumuland experienta in domeniul afacerilor si a managementului, in septembrie 2000, Karol Szőcs pune bazele companiei Carol Tech in localitatea Ghindari, judetul Mures. Ideea a fost starnita de o convorbire cu un prieten din insulele Faroer, care i-a propus sa incerce confectionarea unor elemente din otel zincat (coliere de sustinere a sistemelor de crestere a somonilor). Dupa o analiza a posibilitatilor, a fost demarata pregatirea productiei. A fost cumparat un teren de 4000 mp, pe care se afla o cladire de 60 mp cu curentul industrial necesar, a fost amenajat terenul, si s-au achizitionat cateva utilaje si scule necesare productiei.

In primavara anului 2001, a fost produsa prima serie de coliere, sau stalpi metalici de sustinere, care a fost trimisa clientului. Datorita calitatii superioare si a pretului atractiv, a inceput o colaborare pe termen lung cu compania din insulele Faroer, numita KJ-HYDRAULIC.

S-a inceput productia cu doi angajati, apoi odata cu marirea comenzilor au fost angajat alti doi. Odata cu diversificarea produselor, si a gasirii de noi clienti, cladirea a devenit mica, si s-a decis construirea unei hale noi in care activitatea sa se poata desfasura in conditii optime. In anul 2002 s-a demarat fabricarea elementelor de garderoba din metal pentru LASTEIN DESIGN, o companie din Danemarca. Datorita conditiilor limitate, a fost inchiriata temporar o hala de productie, iar in paralel a fost construita o hala metalica de 400 mp.

In anul 2005, noua hala a fost finalizata si utilata cu echipamente mai moderne, cele mai multe fiind noi. In anul 2006, a fost contactat un nou client din insulele Faroer, OILWIND, tot din domeniul pescuitului. Ei erau interesati de diferite echipamente din inox. Dupa o peroiada de proba, a fost demarata fabricarea catorva produse din inox, ceea ce a implicat si dezvoltarea in acest domeniu. Astfel in prezent compania Carol Tech are 14 angajati, si se lucreaza cu echipamente in majoritate noi. Pe langa acesti clienti cu care s-au stabilit relatii de afaceri pe termen lung, alti clienti au fost adaugati in portofoliul companiei, clienti care au beneficiat de profesionalismul si calitatea produselor Carol Tech.

 

 

Fundament
Misiune / Viziune / Valori

Misiunea firmei a fost inca de la inceput aport la dezvoltarea zonei rurale locale, asigurarea de locuri de munca in special pentru tineri, dezvoltarea profesionala a angajatilor, deschiderea catre piata europeana. Cu toate ca suntem o firma mica cu doar cativa clienti, ne-am propus sa creem un brand, in care serviciile noastre sa fie recunoscute prin prisma calitate/pret. Ne straduim sa asiguram clientilor o gama completa de servicii in domeniul productiei metalice de serie mica si mijlocie, folosindu-ne si de o retea extinsa de furnizori si terti cu care avem legaturi de lunga durata.

Pe scurt, noi dorim sa rezolvam problemele clientilor nostri, nu doar sa le oferim servicii. Suntem o firma atragatoare nu doar din punctul de vedere al pretului, ci promovam increderea pe termen lung (ceea ce reiese si din relatia cu clientii existenti). Suntem deschisi pentru solicitari noi, fiind in cautare de parteneri cu care sa dezvoltam relatii de afaceri pe termen lung. Suntem permanent preocupati si de mediul inconjurator, folosim materiale si tehnologii de ultima generatie, care reduc impactul cu mediul inconjurator.

Solicita oferta de preturi online.

 

 

Testimonial

Ce spun clienţii noştri

"Compania Carol Tech a fost furnizorul nostru principal de subansamble din oţel pe parcursul ultimilor 10 ani. Decizia de a externaliza producţia de subansamble din oţel din Insulele Faroe în România s-a dovedit a fi un real succes."

Ólavur Asafsson Olsen, CEO
KJ-HYDRAULIK, Insulele Faroe

 

 

Carol Tech pe scurt

În câteva cuvinte

 • Media de varsta a angajatilor: 28 de ani
 • Majoritatea angajatilor au fost
  pregatiti profesional in cadrul firmei
 • Angajati au obtinut diploma de sudor
  gradul 2, in cadrul firmei
 • Clientii de baza au ramas loiali pana in prezent
 • Varsta parcului auto 1,5 ani
 • Diplome acordate de camera de comert
  si industrie:
 • Locul 2 pe tara la microintreprinderi, anul 2003
 • Locul 3 pe judet la IMM, anul 2007