close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Despre noi

  CAROL TECH - 30 DE ANI IN CONFECTII METALICE

  O AFACERE DE FAMILIE

  Caroltech este o afacere de familie, infiintata de domnul Carol.
  Cu o experienta de 10 ani in domeniul confectiilor metalice dobandita la Trustul de Constructii Industriale din Oradea si dupa 9 ani petrecuti ca si coordonator tehnic la ROMCOM acumuland experienta in domeniul afacerilor si a managementului, in septembrie 2000, Karol Szőcs pune bazele companiei CAROL TECH in localitatea Ghindari, judetul Mures.
  Ideea a fost starnita de o convorbire cu un prieten din insulele Feroe, care i-a propus sa incerce confectionarea unor elemente din otel. Dupa o analiza a posibilitatilor, a fost demarata pregatirea productiei.

  Misiune, Viziune, Valori

  Dorim sa rezolvam problemele clientilor nostri, nu doar sa le oferim servicii.

  Suntem o firma atragatoare nu doar din punctul de vedere al pretului, ci promovam increderea pe termen lung, ceea ce reiese si din relatia cu clientii existenti. Totodata, suntem deschisi pentru solicitari noi, fiind in cautare de parteneri cu care sa dezvoltam relatii de afaceri pe termen lung.

  Suntem permanent preocupati si de mediul inconjurator, folosim materiale si tehnologii de ultima generatie, care reduc impactul cu mediul inconjurator.

   

  Datorita calitatii superioare si a pretului atractiv, a inceput o colaborare pe termen lung cu compania din Insulele Feroe numita KJ-HYDRAULIK. De-a lungul anilor portofoliul de clienti s-a extins cu alte companii Europene: OILWIND, LASTEIN DESIGN, LOPE HANDEL, CS PROCESS, clienti care au beneficiat de profesionalismul si calitatea produselor CAROL TECH.

  Acestia fac parte din destinul companiei Carol Tech spre viitor asa cum ne-am format impreuna in trecut. Consideram ca relatia a fost intotdeauna un castig reciproc, motiv pentru care suntem preferatii lor in ce tine de confectiile metalice delicate, lucrari specifice care sa indeplineasca atat conditiile de functionalitate cat si de rezistenta si design solicitate.

  De mai mult de 10 ani, domnul Carol a inceput implicarea fiiilor in afacere, cu viziunea de a preda know-how si oportunitatea pentru generatia urmatoare, ca ei la randul lor sa continue si sa dezvolte traditia si misiunea firmei.
  In prezent, cei trei fii al lui – Edvárd, Levente si Tamás – continua activitatea cu aceleași valori si o noua viziune.

  Misiunea firmei a adus inca de la inceput aport la dezvoltarea zonei rurale locale, asigurarea de locuri de munca in special pentru tineri, dezvoltarea profesionala a angajatilor, deschiderea catre piata europeana. Cu toate ca suntem o firma mica cu doar cativa clienti, ne-am propus sa creem un brand, in care serviciile noastre sa fie recunoscute prin prisma calitate/pret.

  Ne straduim sa asiguram clientilor o gama completa de servicii in domeniul productiei metalice de serie mica si mijlocie, folosindu-ne si de o retea extinsa de furnizori si terti cu care avem legaturi de lunga durata.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles